Slagerij Corianne van der Linden

Slagerij Corianne van der Linden

over ons

Slagerij Corianne van der Linden

Al sinds de 18E EEUW SLAGERSFAMILIE vAN DER lINDEN


Al sinds de 18e eeuw zijn er in de hele familie Van der Linden alleen maar slagers en boeren te vinden. Het slagersbloed stroomt letterlijk door de aderen. Zo is ook Corianne van der Linden al sinds haar 12e met veel liefde en passie werkzaam in de slagerij.

“Ik heb de slagersopleiding gevolgd bij SVO en in april  2021 de slagerij overgenomen. Nu mag ik samen met mijn zusje Gertine als enige uit onze familie ons prachtige vak voortzetten. Daar zijn wij trots op!”

In onze slagerij vindt u vele producten afkomstig uit onze worstmakerij / zouterij. Daarbij kunt u denken aan onze ambachtelijke slagersachterham, gekookte worst en onze heerlijke rookvlees. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor huisgemaakte salades en maaltijden. Onze spareribs zijn wereldberoemd in heel Brakel en omstreken.


Wij genieten elke week opnieuw van het maken van  ambachtelijke specialiteiten en het verkopen van onze mooi producten. In het weekend is er altijd iets speciaals te vinden.

Hierbij kunt u denken aan heerlijke ovensleetjes of een super zacht en smaakvol gerijpt stukje vlees. Ook is er voor de borrel genoeg bij ons te vinden.

Heeft u iets te vieren? Dan kunt u gebruiken maken van onze catering. Wij verzorgen heerlijke buffetten die u naar wens en in overleg kunt samenstellen. Ook verzorgen wij op een authentieke manier bbq’s op locatie. Zie hierover meer informatie op de barbecuepagina

Ons familiegeheim:

De kwaliteit van grondstoffen, zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen afgestemd op de wensen van de klanten, in combinatie met ons vakmanschap.

Foto samen met onze trotse opa in de slagerij, juli 2021

Neem contact op bestel online

ÉÉN TEAM.... ÉÉN TAAK

persbericht slagers.nl 2024

Als klein meisje werkte Corianne al in destijds nog ‘Slagerij Daan van der Linden’. Boerin of slager; dat wilde zij vroeger worden. Haar passie ligt bij dieren. Zowel levende vee, als geslacht. Ze vindt het belangrijk dat dieren een goed leven hebben gehad. Want, als het bestaan van een dier eindigt na een goed leven, begint er voor slagers iets nieuws. Zij ziet het als haar taak om van elk stukje vlees een zo’n hoogwaardig mogelijk product te maken. En dat is iedere dag weer de uitdaging.

Lees het hele persbericht